Gratis verzending. Voor 22:00 besteld? Vandaag verzonden!

Over Backerz

We got your back!

Goed zitten. Beter Slapen. Gezonder Leven.

Goed zitten.
Beter Slapen.
Gezonder Leven.

Bij Backerz zijn we toegewijd aan het bevorderen van gezond en actief werken. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we geloven dat gezond werken voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom hebben we een assortiment van betaalbare meubelen van hoge kwaliteit ontwikkeld, die allemaal bijdragen aan een actieve en gezonde werkhouding.

Bij Backerz streven we naar een blijvende impact op de manier waarop mensen werken. Onze producten zijn ontwikkeld met passie voor innovatie en ergonomisch design, om zo een positieve verandering te creëren in de werkcultuur. Of je nu een startende ondernemer bent, een groeiend bedrijf runt of gewoon thuis werkt, onze producten zijn er om jou te ondersteunen en te helpen bij het creëren van een gezonde en actieve werkomgeving. 

Backerz, jouw partner voor gezond en actief werken. Samen bouwen we aan een betere werkomgeving!

PS; Wij geloven niet in snelle oplossingen, maar in duurzame resultaten. Daarom bieden we een risicovrije ervaring met onze 60 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Op een vitale toekomst!

Team Backerz

Klant centraal

We willen graag dat jij tevreden bent met je aankoop. Kunnen we ergens mee helpen? Laat het ons weten en we komen er samen uit.

60 dagen bedenktijd

Je mag gerust een nachtje slapen over je aankoop. Doet het product niet wat je had verwacht? Dan nemen we het gewoon weer terug.

Niet goed, geld terug

We geloven in de kwaliteit van onze producten. 
Daarom: niet goed, geld terug. 

Je kan ons ook vinden

via de volgende verkoopkanalen

Goed zitten. Beter Slapen. Gezonder Leven.

Goed zitten.
Beter Slapen.
Gezonder Leven.