Garantie

Alle info over garantie bij Backerz.com

Bij elke bestelling heb je bij backerz.com minimaal 2 jaar fabrieksgarantie na ontvangen van uw bestelling.

Garantietermijn

Als consument heb je recht op de wettelijke bepalingen omtrent garantie. Dit heet ook wel de wettelijke garantie en houdt in dat het product voldoet aan de verwachtingen en datgene doet wat je als consument in alle redelijkheid mag verwachten. Daarnaast heb je ook nog eens 2 jaar fabrieksgarantie op al onze producten.
 

Wanneer vervalt de garantie?

Een product valt niet onder de garantie indien producten beschadigd zijn door toedoen van de consument. Uiteraard staan we altijd open voor vragen, je mag ons altijd mailen. Dan vinden we samen een gepaste oplossing.
 

Hoe verleng je de garantie?

Om je garantie te verlengen, vul je simpelweg binnen een maand na je aankoop het formulier voor verlengde garantie in. Hiermee ontvang je 3 extra jaren garantie op Backerz en geselecteerde producten. Dit betekent dat je in totaal tot wel 5 jaar garantie op je aankoop krijgt.
 

Heb je een probleem met je product?

Onze klantenservice staat klaar om je te helpen en samen te zoeken naar een passende oplossing. Je kunt ons bereiken via e-mail of telefonisch. We streven ernaar om binnen 24 uur te reageren op je verzoek.