Retourneren

Niet tevreden? Dan nemen we het graag terug

Bij elke bestelling heb je een 30 dagen proefperiode na ontvangen van je bestelling, je hebt dus genoeg tijd om het product te bekijken en te beoordelen.

Het herroepingsrecht en bedenktijd

Iedere klant heeft recht op herroeping, Het herroepingsrecht geeft de klant het recht om zonder reden de aankoop, binnen de gestelde termijn van minimaal 14 dagen, te retourneren met terugbetaling van het volledige aankoopbedrag.

Bij Backerz hebben we besloten dat we een standaard periode van 30 dagen willen hanteren omdat we vinden dat je de tijd moet krijgen om het effect en de kwaliteit van het product te kunnen testen. Dit doen we omdat we volledig achter onze producten staan en ervan overtuigt zijn dat als je het product in eerste instantie echt nodig had en het bij jouw lichaam past je het niet meer kan missen.

Het gebruiken van de zitbal van Backerz tijdens het werken

Kosten

Naast de extra tijd die je krijgt hebben we het retourneren van producten ook nog eens gratis gemaakt. Men neemt dit tegenwoordig vaak als "standaard" omdat online reuzen zoals bol.com dit altijd doen maar het betekend wel dat we de verzend kosten heen en terug moeten betalen van onze klanten. Dan heb je het al snel over meer dan 12,- euro.

Waarom zeggen we dit? We vinden het fijn als onze klanten zich hier bewust van zijn. We nemen het graag op ons omdat het een stukje service is en ook omdat we geloven dat de producten goed zijn en er dus weinig geretourneerd wordt maar dat neemt niet weg dat de kosten gemaakt moeten worden en dat er busjes moeten rijden voor al deze pakketjes.

Terugbetalen

Als wij het artikel in goede staat hebben ontvangen vervalt je betalingsverplichting. Heb je al betaald? Dan betalen we je terug. Dit gebeurt 2x per week na het controleren van de retouren of 14 dagen nadat je de retour hebt aangemeld.
 

Wanneer kan je een product retourneren?

  • Het product is niet beschadigd of kapot, compleet en in de originele verpakking.
  • Het product voldoet binnen 30 dagen na ontvangst niet aan uw verwachtingen.
  • Het product is binnen de garantietermijn defect gegaan.

Wil je jouw bestelling toch liever retourneren? Dat kan uiteraard. Het is heel simpel klik op onderstaande knop en volg de stapjes om jou product retour te sturen.