Verzending

Alle info over het verzenden.

Heb je voor 22:00 besteld? Dan wordt je pakketje dezelfde dag verzonden. Hiervan wordt 95% de volgende dag geleverd.

Verzenden van pakketjes

Onze producten bevinden zich in een distributiecentrum dat samenwerkt met DHL en PostNL. Dit is een van Nederlands meest vooruitstrevende bedrijven op het gebied van het verzenden van pakketjes. Dat betekent dat als je vandaag bestelt je pakketje in de meeste gevallen de volgende dag al ontvangt.Denk je dat er iets mis is gegaan met het verzendproces of krijg je een vreemd mailtje van het postbedrijf? Laat het ons dan even weten en wij kijken met je mee. Mocht het nodig zijn kunnen wij de postbedrijven direct contacteren.
 

Reden van uitbesteden

De reden dat we dit uitbesteden, is dat we het logistieke proces nooit kunnen optimaliseren zoals zij dat hebben gedaan. Wij geloven dat als we vanuit deze plaatsen leveren, we de klant de beste service kunnen bieden in termen van levertijd.

We werken nu al een langer tijd samen met dit bedrijf en de ervaringen zijn over het algemeen heel goed. Het kan zo zijn dat ze een foutje hebben gemaakt tijdens het inpakken. Ook daarvoor kun je ons altijd contacteren, we lossen het dan snel samen op.

Track en Trace​

Alle pakketten versturen we met een Track en Trace code. Deze zal je per mail ontvangen nadat het pakket verzonden is.

Heb je een vraag over de levering van jouw pakket?